Zpět na aktuální rok

26. 12. 2012

Jako v předcházejících letech Jiří Mynář o vánocích nezahálel a zúčastnil se   Štěpánského běhu Porubou.

Závod popsal v článku zde >>>

Výsledky jsou zde >>>

Fotky na: http://mkseitl.rajce.idnes.cz/2012-12-26_Stepansky_beh_Porubou

               http://labekl.rajce.idnes.cz/Stepansky_beh_Porubou_26.12.2012/

 

8. 12. 2012

Tradičně se běhu do vrchu   Ráztoka -Pustevny   zúčastnil Jura Mynář a poprvé se na celou trať vydala i Natálka Mynářová.

Závod zhodnotili v článku  zde >>>

Výsledky jsou na http://www.skialpin.cz/dokumenty/12121146_VysledkyBDV2012.pdf

Fotky na:   Fotogalerii >>>

                 http://sk-zafar-frenstat-p-r.rajce.idnes.cz/Beh_Raztoka-Pustevny_2012/

                 http://www.skvk.cz/kronika/beh/608-beh-do-pusteven

                 http://skialpin-pustevny.rajce.idnes.cz/Beh_do_vrchu_2012/#

Video: http://www.youtube.com/watch?v=K1ttrArN3q8&feature=g-crec-u

Reportáž v TV BESKYD: http://www.tvbeskyd.cz/cz/10-tv-beskyd/32-z-regionu.html?idv=4358

 

20. 10. 2012

Letošní závodní sezónu jsme si prodloužili o časovku do vrchu AMINOSTAR ŠPRINTPOLOM ve Strečně, kde se konalo i vyhlášení vítězů Valašskopovášské série.

Do Strečna jsme dorazili sice ještě za mlhy stoupající z Váhu, ale v krátké době se mlha rozplynula a vyklubal se nádherný podzimní den. V časovce dlouhé 7,5km s převýšením 630m, vedené po lesních cestách ze Strečna do sedla Javorina  jsme měli zastoupení v sestavě Jura a Natálka Mynářovi a Jiljí Krkoška. V 11:01 odstartoval první závodník a pak co 1/2 min následovali postupně další. Po výjezdu do sedla jsme se občerstvili, chvíli odpočinuli a potom si vyjeli ještě kousek nad sedlo nad kamenolom, odkud byl opravdu nádherný výhled do všech stran, včetně Beskyd (Lysá, Smrk, Radhošť,...) a je zde i památník 1. Československého armádního sboru. Po sjezdu zpět do místa startu jsme si dali pivko a klobásku a čekali na vyhlášení.

Nejdříve se vyhlašovala Valašskopovážská série, kde v Kategorii muži nad 60 let zvítězil Jiljí Krkoška a v kategorii muži 40-49 let byl druhý Jura Mynář.

Pak následovalo vyhlášení časovky, kde v kategorii dívek do 14 let zvítězila Natálka Mynářová, v kategorii muži nad 60 let byl Jiljí druhý a věčné čtvrté míso ve své kategorii si odvezl Jura.

Umístění našich závodníků:  Výsledky>>>

Foto z prostředí závodu je ve Fotogalerii1 >>> , Fotogalerii2 >>>

Celkové výsledky a foto najdete na stránkách pořadatele: http://cyklopozitiv.bikepoint.sk/

 

7. 10. 2012

ONDŘEJNICKÝ MTB DUATLON 2012

Šestý ročník našeho duatlonu se konal v neděli v areálu Beskydského rehabilitačního centra (BRC).

Pohár absolutního vítěze obhájil Nikola Ivanov z Ostravy.

Článek k závodu najdete zde >>>

Poděkování patří sponzorům:              

                       

                

 

      pekárna Turkův mlýn Tichá,  pekárna Lomná Frenštát p.R.,  manželé Vojtkovi ,

Výsledky:   EXCEL >>>     PDF>>>

Foto:          Fotogalerie>>>

Report jednoho z účastníků zde >>>

Report k minulému ročníku zde >>>

Děkujeme všem závodníkům za účast a hladký průběh celého závodu. Doufáme, že se vám závod líbil a těšíme se na vás i v dalších ročnících.

 

 

 

 

 

 

 

30. 9. 2012

OKOLOZLÍNA si zajeli Roman a Dan Überallovi

Krátký článek napsal Roman zde >>>

Celkové výsledky a foto najdete zde >>>

 

22. 9. 2012

Púchovský MTB maraton  byl posledním z osmi závodů Valašskopovášské série. Započítávala se tu trasa 46 km na kterou jsme nastoupili v sestavě Jura Mynář, Roman a Dan Überallovi a Jiljí Krkoška. Počasí nám opět přálo, polojasno, teplota kolem 18°C. V 11hod. byl společný start dlouhé 46km i krátké 27km trasy, s počtem 350 závodníků. Úvodní kilometry byly trochu nervózní, ale pak přišlo stoupání po louce a to peleton roztáhlo a dalo se jet bez problémů. Trať byla naštěstí suchá,( při dešti by asi lesní úseky a singly dost klouzaly) členitá bez extrémně dlouhých výjezdů a sjezdů a technicky zajímavá. Bylo vidět i dost defektů, jeden potkal i našeho Romana. Celkovým vítězem se stal Pavel Žák před Karlem Hartlem. Od nás dojel tradičně nejlépe Jura, celkově na 34. místě a 6. v kategorii. Na bednu vystoupil Jiljí, který ve své kategorii zvítězil.

Umístění našich jezdců:  Výsledky >>>

Celkové výsledky najdete zde >>>

Fotky najdete ve Fotogalerii >>>

Report a další foto je na: http://www.mtbiker.sk/clanky/5641/puchovsky-mtb-maraton-2012-report.html

 

15. 9. 2012

VALAŠSKÝ MTB KRÁL 2012 jubilejní 10. ročník měl tradičně zázemí na fotbalovém hřišti v Huslenkách. Na startu 30 a 60km tras se sešlo celkem 190 jezdců, od nás se na start postavili Jura a Natálka Mynářovi, Kryštof a Eliška Střálkovi a Jiljí Krkoška, všichni na 30km trasu. Ráno bylo poměrně chladno, ale po příjezdu do Huslenek se začalo vyjasňovat a v době startu v 11hod bylo celkem ideální cyklistické počasí. Po závodě se opět zatáhlo a ochladilo se a tak při čekání na vyhlášení přišly vhod i bundy. Na bednu jsme vystoupili 2x a to Jura a Jiljí ve svých kategoriích na stupínek nejvyšší. Oceněna byla i Natálka jako nejmladší účastnice, na trati si však vedla jako zkušená závodnice a ve svých 11 letech dorazila do cíle někde ve 2/3 startovního pole.

Umístění našich jezdců:  Výsledky >>>

Fotky najdete ve Fotogalerii >>>

Další fotky a celkové výsledky jsou na stránkách závodu: http://mtb.huslenky.cz/

 

8. 9. 2012

Pohár Beskydské magistrály se jel na Bílé na trati 28km s převýšením 1280m a pro děti byla připravena trasa 3,5km, kterou museli absolvovat s doprovodem osoby starší 18 let (???) Nádherné počasí přilákalo na start 174 závodníků. Od nás dorazili Natálka Mynářová s doprovodem Jurou a Jiljí Krkoška. Hromadný start všech kategorií (proč?) působil na trati menší zmatky, horší však bylo přeznačení trati nějakým "návštěvníkem" na zpáteční trase, které svedlo některé závodníky z trasy.  Na dětské trati zvítězila Natálka, kde porazila i všechny kluky, v kategorii nad 60 let zvítězil Jiljí.

Celkové výsledky najdete zde >>>

Foto na stránkách závodu zde >>>

Naše fotky jsou ve Fotogalerii >>>

 

8. 9. 2012

Na Velký Javorník

Tohoto závodu se zúčastnili Jura a Natálka Mynářovi, Pavel Šproch a Vojta Mráz. Natálka ve své kategorii zvítězila a Jura v kategorii obsadil 2. místo. 

Článek k závodu napsal Jura zde >>>

Celkové výsledky najdete zde >>>

 

 

Okolo Lysé hory

si zajeli Kryštof a Eliška Střálkovi a Jiljí Krkoška. Čekala je trasa 35km s převýšením 1050m. Počasí hrozilo deštěm, ale spadlo jen pár kapek a na závod bylo příjemné polojasné počasí.

Kryštof skončil v kategorii druhý, Eliška pátá a Jiljí zvítězil.

Celkové výsledky a foto jsou na stránkách závodu: http://horolezci.cz/vitkovice/okolo_lyse/

Naše fotky jsou ve Fotogalerii >>>

 

1. 9. 2012

Valašská padesátka  ve Vsetíně měla stejně jako vloni zázemí u školy. Od nás dorazili jen Jura Mynář a Jiljí Krkoška. Předpověď počasí na sobotu nevěštilo nic dobrého a i cestou do Vsetína místama dost pršelo. Po příjezdu na místo však pršet přestalo,trochu se oteplilo a občas vykouklo i sluníčko, takže v pohodě na krátký rukáv. Zaparkovali jsme přímo u školy, presentace proběhla hladce, na start jsme měli 100m tak jsme se mohli v klidu připravit. Před startem byla tradičně nabízená Valašská slivovice, tu jsme raději nechali našemu doprovodu, hodila by se až v cíli při čekání na mytí kol. V 11 hod. odstartovalo 228 jezdců vstříc zhruba 60km trase po Vsetínských vrších a údolích. Ranní déšť naštěstí trati až tak moc neublížil, místy blátíčko sice bylo, takže jsme dojížděli dost zablácení, ale jet se dalo v pohodě. Vzhledem k zabláceným kolům byla opět fronta na umývání kol, na naši očistu byly venku připraveny umyvadla a několik mobilních sprch i s teplou vodou. Po občerstvení (řízek nebo kuře, pivo nebo kofola) jsme již čekali na vyhlášení. Jura dojel v celkovém pořadí na 31. místě a v kategorii byl 4. Jiljí ve své kategorii s přehledem zvítězil.

Umístění našich jezdců:  Výsledky >>>

Celkové výsledky: http://www.andelsport.cz/akce/vysledky.html

Fotky najdete ve Fotogalerii >>>

Další fotky: http://lheryan.rajce.idnes.cz/120901_Zlate_mince_Valasska_50/

                 http://menry.rajce.idnes.cz/Valasska_50_01.09.2012/#

 

25. 8. 2012

Beskydský MTB maraton 1.ročník se konal na Čeladné ve SKI areálu Opálená. Byla připravena trať 32 km v masívu hory Ondřejník s možností jednoho nebo dvou okruhů a dětská trať v areálu sjezdovky. My - Jura Mynář, Pavel Šproch a Jiljí Krkoška jsme zvolili jeden okruh 32 km spolu s dalšími asi 80-ti startujícími. Velmi dobře si vedl Jura, který dojel 4. v celkovém pořadí a svou kategorii vyhrál. Jiljí skončil ve své kategorii druhý a Pavel devátý. Zvítězil Michal Rodryč z pořádajícího oddílu. Na 70km trati zvítězil Josef Kamler před Janem Jobánkem, který si najel nějaké km navíc. V dětském závodě si vedla úspěšně Natálka Mynářová, která ve společném závodě s klukama skončila druhá. Celkově byla organizace dost chaotická a organizátoři mají určitě dost co zlepšovat.

Stránky závodu: http://ed6u.cz/

Celkové výsledky zde >>>

Foto: http://kwaczik.rajce.idnes.cz/2012_08_25/#

        http://menry.rajce.idnes.cz/Beskydsky_MTB_maraton_25.08.2012

 

25. 8. 2012

Moravského Bikemaratonu v Leštině se tradičně zúčastnili Jiří a Dája Zavadilovi, oba na trati 50km. Dája dojela mezi ženami na 10. místě, Jiří skončil ve své kategorii 22. a třetí mezi pekaři.

Stránky závodu: http://www.cyklomorava.cz/

Celkové výsledky: http://www.sportchallenge.cz/cz/vybrat_zavod/vysledky?id_zavod=1229&id_startovne=122904

 

25. 8. 2012

Dubnického martónu se letos zúčastnil pouze Roman Überall a to na trati 67km s převýšením 2000m.

Článek který napsal k závodu najdete zde >>>

Odkazy na reporty a foto jsou na stránkách závodu: http://www.maraton.sk/index.php/historia/specialized-dubnicky-maraton-2012

Celkové výsledky: https://cyklo.sao-tatry.sk/2012/samostatne/dubnicky/

 

19. 8. 2012

Velká cena Lašska je silniční závod pořádaný CK Frenštát p.R. se startem v Lichnově. Je to poměrně kousek a tak Jiljí Krkoška sedl ráno na kolo a jel si vyzkoušet další silnici. Kategorie nad 60 let startovala společně s kategoriemi mužů 50-59 a ženami na trati 54 km, celkem slušný balík. Lichnovské okruhy byly celkem v pohodě, sobotní Rusava a vedro se projevilo až v kopcovitějším Hukvakdském okruhu a v závěrečném stoupání do cíle, kde se znovu začaly projevovat náznaky křečí. Nakonec Jiljí obsadil 10. místo.

Stránky pořadatele: http://www.ckfrenstat.cz/

 

18. 8. 2012

Dema Rusavská padesátka zaznamenala letos rekordní účast takřka 1200 závodníků. Od nás jsme se sešli v sestavě Dan a Roman Überallovi a Jiljí Krkoška. Presentace tentokrát proběhla bez problémů a tak jsme se mohli v klidu připravit na závod. Vzhledem k vysokému počtu startujících jsme raději vyrazili na místo startu s dostatečným předstihem,asi hodinu před startem, přesto jsme se zařadili až někde kolem třístovky. Počasí bylo nádherné, poměrně teplo a skoro hodinové čekání na start bylo dost únavné. Konečně v poledne zazněl startovní výstřel a masa závodníků se dala do pohybu. V úvodním asfaltovém stoupání se členové MTB Ondřejník posunuli o něco dopředu a po celý závod se pohybovali kolem 200 pozice. V posledním stoupání něco ztratil Jiljí, kterého postihly křeče a tak si část kopce prošel ve vycházkovém tempu, přesto ve své kategorii obsadil první místo.Trať byla suchá a rychlá, celkovým vítězem se stal Pavel Žák.

Umístění našich jezdců:  Výsledky >>>

Odkazy na  foto a video ze závodu jsou na stránkách:  http://www.rusavska50ka.com/

Celkové výsledky: http://www.championchip.cz/new/akce.php?idakce=2012081810

 

11. 8. 2012

Do Svitu na  MTB maratón HORAL  poprvé vyrazil Jura s Natálkou v doprovodu Pavly.

Své poznatky a zážitky napsali Jura a Natálka v článcích zde >>>

Celkové výsledky: http://www.cyklo.sao-tatry.sk/2012/mtbcup/horal/index.php?kam=2&l=sk

Stránky závodu: www.horal.sk

 

4. 8. 2012

Závod  RWE OKOLOOSTRAVY  , ze seriálu CyklomaratonTour 2012, měl start a cíl ve Family Parku Ski Areálu Skalka u Vřesiny u Ostravy. Z našich jezdců se zúčastnili Jura Mynář a Pavel Šproch oba na trase 50km (ve skutečnosti 61km !).

Článek k závodu napsal Jura  zde >>>

Umístění našich závodníků:  Výsledky>>>

Celkové výsledky: http://www.sport-base.cz/v12.html#ostr

Foto: http://www.cyklomaratontour.cz/cyklomaraton/vysledky-a-fotogalerie-rwe-okoloostravy-538.htm

 

4. 8. 2012

Pálavský krpál - 5. ročník měl start v Mikulově a vyzkoušel si ho náš junior Tomáš Plášek.

Krátký článek napsal Tomáš zde >>>

Celkové výsledky: http://www.sportsoft.cz/cs/zavod/results/652?rid=676&eventid=5

Foto v galerii na stránkách: http://www.galaxy-serie.cz/rs/fotogalerie/

 

21. 7. 2012

Vysocký IRONMAN - tohoto triatlonu se zúčastnil náš člen Tomáš Plášek a odvezl si bronzovou medaili.

Celkové výsledky zde >>>

Foto: http://klubppk.rajce.idnes.cz/Vysocky_IRONMAN/

Krátký článek napsal Tomáš zde >>>

Napsali v Regionu Valašsko: Závodilo se o titul Vysocký IRONMAN

 

15. 7. 2012

Sportovní klub Valašské království uspořádal třetí ročník BYKEKAP 2012 . Start i cíl byl opět u restaurace Rekovice na Horečkách. Byly připraveny dvě trasy, 29 km pro dcérky s losovanými cenami, kde se sešlo pouze 6 startujících a náročnou trasu 42 km pro ogary s převýšením 1700m, vedenou převážně po lesních cestách a zajímavých chodníčcích plných prudkých stoupání a sjezdů. Polojasné počasí s příjemnou teplotou přilákalo na start necelou 60ku startujících a asi 70 dětí na dětský závod. My jsme jeli ve složení Jura Mynář, Kryštof Střálka a Jiljí Krkoška a v dětských kategoriích Vojta a Klára Mrázovi. Trať byla naštěstí i po sobotním odpoledním dešti poměrně suchá, ale i přesto přišla  nachystaná  wabka v cíli vhod. Po občerstvení  připravené pro závodníky,  následovalo vyhlášení výsledků, kde jsme všichni vystoupili na bednu. Jura a Kryštof byli ve svých kategoriích třetí a Jiljí druhý. Celkovým vítězem se stal Nikola Ivanov. V průběhu našeho závodu se odjely i dětské závody a ceny si odvezli Vojta i Klárka.

Naše umístění najdete ve  Výsledky >>>

Celkové výsledky: http://skvk.cz/minule-rocniky

Foto: http://skvk.cz/fotogalerie

 

14. 7. 2012

Jelikož v sobotu nebyly v okolí žádné MTB závody, vrátil se do svého mládí Jiljí Krkoška, kdy jezdil silnici a postavil se na start silničního Beskyd Tour. Vybral si trasu 80km a z 182 startujících dojel na 97 místě. Svou kategorii nad 61 let vyhrál.

Celkové výsledky: http://www.timechip.cz/vysledky/2012/beskyd-tour-80#bez-rozdilu-kategorii

Foto: http://www.beskydbike.cz/web/structure/fotogalerie-12.html

 

30. 6. 2012

Za vysokých teplot jsme měli své zástupce taky na Rožnovském krpále, kde Michal Láník startoval na dlouhé trase(55km), Kryštof a Jiří Střálkovi, Dája a Jiří Zavadilovi na trase krátké(30km). Přičemž Michal si dojel pro celkové vítězství. Dája pro 2., Střálkovi pro dvě 3. a Jiří pro 4. místo v kategorii.

Článek k závodu napsal Kryštof zde >>>

Naše umístění najdete ve  Výsledky >>>

Výsledky a foto:  http://www.roznovskabrazda.wgz.cz/roznovsky-krpal

 

30. 6. 2012

FC MARATÓN  v Udiči u Povážské Bystrice přivítal letos závodníky vskutku letním počasím. Teploty se během dne pohybovaly kolem 36°C ve stínu, nebe bez mráčku a to nás čekala 60km náročná trasa s převýšením takřka 2000m. V 10:00 hod. Jura Mynář a Jiljí Krkoška vyjeli v pelotonu 123 jezdců vstříc úmornému vedru a technické trati s minimem asfaltu, plné strmých stoupání, několika lesních singlů a různorodých sjezdů. Mezitím v prostoru startu a cíle proběhly dětské závody, kde po nemoci nastoupila i Natálka Mynářová a s přehledem svou kategorii vyhrála. Závodníci na dlouhé trati opravdu trpěli, na což doplatil i Jura, přesto nevzdal a totálně vyčerpán dorazil až do cíle. Celkovým vítězem se stal Milan Barenyi z TREK KCK Oslany, loňský vítěz Nikola Ivanov obsadil druhé místo.

Naše umístění najdete ve  Výsledky >>>

Celkové výsledky: http://www.championchip.cz/new/akce.php?idakce=2012063020

Fotky najdete ve Fotogalerii >>>

Své pocity k závodu popsal Jura v článku zde >>>

Další foto a odkazy na reportáže k závodu: http://www.fcteam.sk/105

 

23. 6. 2012

AUTHOR bikemaratón Súľovské skaly nabídl letos opět tři trasy a na všech jsme měli své zástupce. Z našeho oddílu se nás zde sešlo dokonce osm, Michal Laník na 88km, Jura Manář, Roman a Dan Überallovi a Jiljí Krkoška na 48km, Pavel Šproch, Jiří a Dája Zavadilovi na 25km. Počasí jako stvořené pro MTB závod, žádné velké vedro ani zima, trať po dvou nočních průtržích byla v dobrém stavu, jen pár kratších blátivých úseků. Celkově jsme si odvezli 4x umístění na bedně, Dája 1. místo, Jiljí 2. místo, Michal a Jiří Zavadil 3. místa ve svých kategoriích. 

Umístění našich závodníků:  Výsledky>>>

Foto z prostředí závodu je ve Fotogalerii >>>

Celkové výsledky, reportáže a foto jsou na stránkách závodu http://www.cyklotour.sk

 

16. 6. 2012

 9. ročník GALAXY PETYŠA TOUR v Rožnově pod Radhoštěm nás přivítal po deštivém a chladném týdnu letním tropickým počasím. Na startu se sešlo skoro 500 účastníků na které čekaly tratě 58 a 30km.  58 km trasu si zvolili Dan a Roman Überallovi, na 30 km nastoupili Tomáš Plášek, Pavel Šproch a Jiljí Krkoška. Po dlouhé době měl defekt Jiljí, který i přesto obsadil v kategorii muži nad 60 let třetí místo.

Naše umístění najdete ve  Výsledky >>>

Reportáž k závodu:  http://mtbs.cz/clanek/galaxy-serie-zavitala-do-beskyd/kategorie/popis-xcm

Foto:  http://www.beskydbike.com/petysa/fotogalerie.htm

Celkové výsledky: http://www.beskydbike.com/petysa/vysledky.htm

 

9. 6. 2012

Na 5. ročník ORAVSKÉHO CYKLOMARATONU  do Dolného Kubína jsme vyrazili poprvé. Jura Mynář a Jiljí Krkoška si museli přivstat, neboť do Kubína je asi 2a1/2 hod cesty a start trasy 42 km byl v 10 hod. Předpověď počasí hrozila deštěm, popršelo naštěstí jen v noci a cesta do Kubína již byla suchá, jen sem tam kaluže. Do místa startu jsme dorazili před devátou hodinou, s parkováním nebyl problém, presentace proběhla velmi rychle a tak jsme se mohli v klidu připravit na start. Na trsu 42 km se na náměstí v Dolnom Kubíně postavilo něco přes 350 závodníků a přesně v 10 hod. nás odstartoval starosta města. Úvodních několik km se mírně stoupalo po asfaltce ale potom již následoval oravský terén, převážně louky, které nebyly nijak zvlášť mokré, pár bahnitých úseků bylo jen v lesích v několika sjezdech, takže trať byla celkem dobře sjízdná, ale profilem dost náročná. Jura se po celou trať držel v popředí a dojel v celkovém pořadí na 31. místě a  7. ve své kategorii,  Jiljí v kategorii nad 60 let skončil na druhém místě.

Umístění našich závodníků:  Výsledky>>>

Pár fotek ze závodu je ve Fotogalerii >>>

Odkazy na celkové výsledky, foto a reportáže jsou na stránkách závodu: http://www.cykloklubdk.sk/

 

3. 6. 2012

V neděli jsme uspořádali již 6.ročník závodu horských kol pro děti a mládež a potřetí včetně kategorie mužů a žen

Článek k závodu najdete zde >>>.

Foto ve Fotogalerii1 >>>

Foto od M. Heinrichové   http://sisinka604.rajce.idnes.cz/detsky_zavod_MTB_ondrejnik_3.6.2012/

             J. Mazocha        Fotogalerie2 >>>   foto ve větším rozlišení na vyžádání na adrese lmazoch@email.cz

 

Výsledky:  EXCEL >>>  nebo  PDF>>>

 

2. 6. 2012

FATRANSKÝ MTB MARATÓN  přesunul letos své zázemí do Rajeckých Teplic, kde z našeho oddílu dorazili Jura a Natálka Mynářovi , Jiljí Krkoška , Dan a Roman Überallovi. Natálka jela krátký dětský závod, kde suverénně zvítězila, my ostatní jsme nastoupili na trasu 56 km, která se započítává do Valašskopovažské série, s dalšími 526 závodníky. Po pátečním dešti se ochladilo, naštěstí ne tak jak zněla předpověď a v době startu už bylo celkem příjemně. Hned v prvním kopci měl smůlu Roman, když přetrhl řetěz a to ho na trati ještě postihl defekt. Nová trasa byla poměrně náročná s třemi dlouhými stoupáními a minimem asfaltu a její skutečná délka byla 60 km. Déšť trati příliš neuškodil, jen v některých sjezdech bylo potřeba si dávat větší pozor. Jura skončil ve své kategorii na 5. místě a Jiljí v kategorii nad 60 let na druhém místě.

Umístění našich závodníků:  Výsledky>>>

Pár fotek ze závodu je ve Fotogalerii >>>

Další foto:   http://cyklopozitiv.bikepoint.sk/fotogaleria/fatran-2012/

                 http://www.cyklo.sao-tatry.sk/index.php?menu=7&l=sk&arok=2012

                 http://www.cyklomania.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=1514

Video: http://www.youtube.com/watch?v=BphKncBJJIw&list=UULBAeoAf1VI7KoqciEEe5jg&index=1&feature=plcp

Celkové výsledky jsou na http://www.cyklo.sao-tatry.sk/2012/mtbcup/fatransky/index.php?kam=2&l=sk

 

26. 5. 2012

Karlovský Pepi maraton , první závod Valašsko-povážské série měl start u školy ve Velkých Karlovicích. Sešli jsme se zde v sestavě Jura Mynář, Roman Überall a Jiljí Krkoška. Ochlazení nebylo naštěstí tak razantní jak zněla předpověď a panovalo příjemné slunečné cyklistické počasí. Na startu se sešlo 239 účastníků, muži na trasu 50km a ženy na trasu 40km. Změny na trati udělaly závod ještě náročnější, naštěstí byla celá trať suchá a tak se dalo téměř vše vyjet a i sjezdy nedělaly žádné problémy. V cíli na závodníky čekaly teplé sprchy , pro otužilejší i bazén, občerstvení v podobě kyselice, párků, klobás, piva a kofoly. Celkovými vítězi se stali Ondřej Fojtík na 50km a Kamila Procházková na 40km. Jura zopakoval loňské 7. místo v kategorii, Roman dojel na 30. místě a Jiljí svou kategorii vyhrál.

Umístění našich závodníků:  Výsledky>>>

Foto z prostředí závodu je ve Fotogalerii>>>

Odkazy na další foto jsou na stránkách závodu http://www.karlovska50.cz/?q=node/1140

Celkové výsledky jsou na http://www.karlovska50.cz/?q=vysledkykola

 

19. 5. 2012

Roman  & Dan Überallovi a Tomáš Plášek si v domácím prostředí zajeli Hradní okruh v Brumově.

Článek k tomuto závodu napsal Roman zde >>>

Odkaz na stránky pořadatele: http://www.kolo-bezky.cz/index.php?m=3

Výsledky: http://www.kolo-bezky.cz/akce/ho2012/ho2012-vysledky.pdf

Foto: http://menry.rajce.idnes.cz/Hradni_okruh_19.05.2012/

         http://sisinka604.rajce.idnes.cz/Hradni_okruh_Brumov-Bylnice_9.rocnik/

 

12. 5. 2012

Do Přerova na Mamut bike  jsme dorazili z našeho oddílu tři, Tomáš Plášek a Jiljí Krkoška si vybrali trasu 30km a Jura Mynář trasu 55km. Nepříznivá předpověď změny počasí od časného sobotního rána se naštěstí úplně nevyplnila a tak v době startu v 9:00 hod bylo ještě polojasno a poměrně teplo. Pčasí se rychle změnilo až kolem půl jedenácté, kdy už jsme měli krátkou 30km trasu za sebou. Déšť a citelné ochlazení zastihl pouze pomalejší jezdce krátké trasy a všechny závodníky s delších tratí, včetně Jury. Po dojezdu se rychle  převlékl do suchého, zašli jsme na oběd a čekali na vyhlášení, které bylo ve velké hale, kde jsme byli schováni před deštěm. Kolem 13 hod. se vyhlášení uskutečnilo a my jsme vystoupili 2x na bednu, Tomáš v kategorii junioři na třetí stupínek a Jiljí v kategorii muži nad 60 let na stupeň nejvyšší. Jura obsadil ve své kategorii 5. místo.

Umístění našich závodníků:  Výsledky>>>

Celkové výsledky a foto najdete na stránkách závodu: http://www.miko-cycles.cz/

Pár fotek i v naši Fotogalerii >>>

 

5. 5. 2012

Na AUTHOR ŠELA MARATHONU v Lipníku nad Bečvou na své první Šele nás zastupoval Dan Überall. Vybral si trať 58km a závod zhodnotil v článlu zde >>>

Celkové výsledky: http://www.selasport.cz/cz/author-sela-marathon/vysledky.html

Odkazy na reporty a spoustu fotografií jsou na stránkách závodu: http://www.selasport.cz/cz/blogy/56_AUTHOR-SELA-MARATHON-2012-je-za-nami.xhtml

 

28. 4. 2012

Na 3.ročníku Rohálovské 50ky  v Prusinovicích se sešli z našich jezdců pouze Tomáš Plášek a Jiljí Krkoška. Po rychlé presentaci jsme měli dostatek času se připravit na závod, který odstartoval v 11hod. výstřelem z historického děla. To už se teplota blížila k 30°C a vzhledem i podobným předchozím dnům byla trať suchá a rychlá. Na startu se sešlo 720 účastníků a tak na prvním zúžení asi na 3km se utvořila menší zácpa, ale zbytek trati již byl v pohodě. Smůlu měl Tomáš který své trable popsal v článku zde >>>  a závod nedokončil. Jiljí dojel celkově na 258 místě a o 8 vteřin zvítězil v kategorii nad 60 let.

Celkové výsledky: http://vesani.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=74&Itemid=69

Foto: http://vesani.cz/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=36&Itemid=57

Pár fotek i v naši Fotogalerii >>>

 

14. 4. 2012

Stejně jako vloni zahájili sezonu Dan & Roman Überallovi  závodem  Kráľ Záhoria ve Zlatnické dolině u slovenské Skalice. V závodě štafet na  2x25km zajeli přibližně stejný čas jako vloni, ale tentokrát to na bednu nestačilo.

Článek k tomuto závodu napsal Dan zde >>>

Odkaz na stránky pořadatele: http://www.h-triathlon.sk

Výsledky: http://vos-tpk.sk/2012/skalica_50km.pdf

 

17. 3. 2012

Mořskovský zajíc byl další běžecký závod Jury Mynáře a tentokrát si ho spojil i cyklistickým tréninkem.

Více v jeho článku zde >>>

Reportáž, výsledky a foto jsou na:

http://labekl.blogspot.com/2012/03/vysledky-morkovsky-zajic-2012.html

Foto na: http://labekl.rajce.idnes.cz/Morkovsky_zajic_11.3.2012

             http://kucharova.rajce.idnes.cz/Morkovsky_zajic_-_17.3.2012/

 

11. 3. 2012

Kobeřická 20. Stejně jako vloni si do Kobeřic na Opavsku zajeli  zaběhat Jura Mynář s Natálkou.

Závod popsal Jura v článku zde >>>

Reportáž, výsledky a foto jsou na:

http://www.bezvabeh.cz/clanek/605-ales-miko-s-petrou-pastorovou-roztleskali-koberice

Další foto na: http://labekl.rajce.idnes.cz/Kobericka_dvacitka_11.3.2012

 

3-4. 3. 2012

Na český pohár žactva v běhu na lyžích v Ramzové si zajela Natálka Mynářová v doprovodu s Jurou. V sobotu jela volnou technikou a v neděli klasickou.

Výsledky: JE-ZAC-V-120304.pdf

               JE-ZAC-V-120303.pdf

Fotky na: skifren.rajce.net

Jura si mezi tím v sobotu zkusil Jesenický zimní triatlon

Výsledky: http://www.czechtriseries.cz/Results/RaceByTrack?raceId=147&trackId=150 

Foto na:   http://www.czechtriseries.cz/gallery/race/147

Závod popsal v článku zde >>>

 

21. 1. 2012

Lowellpro Cross Landecká 10 je další běžecký závod, kterého se v rámci svého tréninku zúčastnil Jura Mynář.

Závod popsal v článku zde >>>

Výsledky jsou zde >>>

Fotky na: http://mkseitl.rajce.idnes.cz/2012-01-21_Landek

 

 


Rok 2011 >>>

Rok 2010 >>>

Rok 2009 >>>

Rok 2008 >>>

Rok 2007 >>>

Zpět na aktuální rok