Zpět na aktuální rok

MTB Ondřejník a úspěšný rok 2008 ............

Zhodnocení naší druhé sezóny naleznete zde >>>

 

25. 10. 2008

V sobotu 25.10. se konala výjezdní členská schůze klubu MTB Ondřejník s noclehem v chatě Soláňka na Soláni.

Dík patří Jiřímu Borákovi s manželkou, kteří nám umožnili strávit příjemné chvíle na této chatě a postarali se o naše žaludky.

Momentálně má náš klub již 19 členů (viz O nás).

Nějaké foto je ve Fotogalerii >>>

 

11. 10. 2008

Další duatlon HELF DOUBLE CROSS 2008 se konal v Týně nad Bečvou, tentokrát za účasti našich závodníků Jury, Gabky a Natálky Mynářových.

Krátký článek k závodu napsala Gabka zde >>>

Umístění našich závodníků najdete ve Výsledky>>>

Celkové výsledky jsou na  http://www.selasport.cz/aktuality/aktual.php?id=106

Fotky jsou ve Fotogalerii >>>

 

5. 10. 2008

ONDŘEJNICKÝ MTB DUATLON 2008

V neděli se konal druhý ročník tohoto duatlonu, tentokrát v areálu Beskydského rehabilitačního centra (BRC).

Po nevlídném počasí v předchozích dnech jsme měli trochu obavu z malé účasti, ráno se však vyjasnilo a celý den bylo příjemné slunečné počasí. Nakonec se na startu sešlo 66 účastníků v jedenácti věkových kategoriích. Nejmladší závodnice měla pouze 4 roky a nejstaršímu účastníkovi bylo 61 let. Pro závodníky byly připraveny tři různé okruhy v délkách 750m, 2,2km a 14km ze kterých byly vytvořeny tratě pro jednotlivé kategorie. Povrch a profil tratí byl zvolen tak, aby se jednalo opravdu o MTB duatlon.

V 10 hod. nastoupily na hromadný start první dvě kategorie (děvčata a kluci 7 let a mladší), kteří absolvovali trať běhu 750m a 1500m na kole. Vítězi se stali Natálka Mynářová z pořádajícího oddílu  a Martin Pokorný z Rožnova. Vždy po dojetí posledního závodníka následoval start další kategorie. Děvčata a kluci 8-10 let běželi 750m a na kole odjeli 2250m. Zde zvítězili Adéla Horáková z Unikol MTB  Valašské Meziříčí a Juraj Michalička z CIS Žilina. V další kategorii (děvčata a kluci 11-13 let) na trati 2,2km běh a 4,4km kolo zvítězili Lenka Krzyžánková z TJ TŽ Třinec a Tomáš Jančák z TJ Frenštát. Jako poslední vyrazila na trať kategorie děvčat a kluků 14-16 let společně s kategoriemi mužů a žen 16-35 let a nad 35 let. U děvčat na trati 2,2km běh a 14km kolo zvítězila Barbora Machulková , u kluků na stejné trati zvítězil Kamil Machulka oba z EDIE Team Vsetín. Ženy a muži běželi 4,4km a na kole absolvovali 16km. V ženách zvítězila Jana Ševčíková z BIKE ONE Opava, v mužích do 35 let Karel Hartl z Kellys Racing a v mužích nad 35 let Jiří Borák ze Superior Riders.

Všechny závodníky čekalo v cíli občerstvení v podobě špaget a kofoly nebo piva v restauraci U sestřiček. Vyhlášení výsledků proběhlo krátce po dojezdu posledního závodníka. První tři v každé kategorii obdrželi medaili, diplom a věcnou cenu.

Poděkování patří sponzorům (BRC Čeladná, Lékárna na Poliklinice Frenštát p.R., COMELS Frenštát p.R.,  pekárna VIAL Kunčice p.O., TANAKE Outdoor Centrum Frenštát p.R., Šitavanc sport Kopřivnice, Pavel Zejda cykloprodejna Javorník Frenštát p.R., Favorit cykloprodejna Dolní Frenštát p.R., JUREK S+R Kunčice p.O., FACTORY Petřvald), kteří věnovali ceny, nebo jinak přispěli k zdárnému průběhu závodu.

Výsledky naleznete ZDE>>>

Fotografie ze závodu jsou ve Fotogalerii >>>

 

27. 9. 2008

Valašská padesátka byla pro většinu z nás posledním závodem této sezóny. Po téměř dvoutýdenních deštích se počasí umoudřilo a v sobotu bylo sice chladnější ale příjemné počasí. Přesto, že se závod jmenuje Valašská padesátka, čekalo na závodníky skoro 60 km náročné i po předchozích deštích poměrně suché trati s převýšením kolem 1700m. Z našich závodníků zvládl trať nejrychleji Jura Mynář a vybojoval ve své kategorii třetí místo. Velmi dobře zajel Jiljí Krkoška, který sice v kategorii 50-59 let obsadil čtvrté místo ale na vítěze ztratil jen 2 a půl minuty. V ženách nad 40 let zvítězila  Bohumila Petrůjová. Pavel Petrůj měl výborný začátek ale nachlazení a teplota, kterou pociťoval již před závodem udělaly své a tak raději dal přednost zdraví a po důkladném občerstvení jel zbytek trati v poklidném tempu. V závěru sezóny se forma vytratila Leovi Überallovi, kterého ještě na trati postihl pád a tak s poškozeným přehazováním a pokřiveným brzdovým kotoučem dojel v druhé polovině startovního pole.

Umístění našich závodníků:  Výsledky>>>

Nějaké foto ze závodu je ve Fotogalerii >>>

Fotky jsou na stránkách:  http://karkulina.rajce.idnes.cz/27.9.08_Valasska_padesatka/

                                      http://menry.rajce.idnes.cz/Valasska_50_27.9.2008/#

                                      http://www.ivos.nafoceno.cz/Valasska_50.html

Celkové výsledky: http://www.sportovox.cz/V50/absolut08.pdf

 

20. 9. 2008

Na ODERSKÉ MLÝNICI jsme se sešli v sestavě Jura a Gabka Mynářovi, Pavel a Bohumila Petrůjovi, Leo st. a Leo ml. Überallovi a Jiljí Krkoška. Cestou do Klokočůvku nás provázel neustálý déšť a ranní teplota 7 °C taky nepřidávala na náladě. Naštěstí při příjezdu na místo startu alespoň ustal déšť i když teplota přes den zůstala pod 10 stupni. Před startem hlavního závodu odjely svůj závod dětské kategorie, kde v kategorii děvčat do 14 let dosáhla výborného výsledku Gabka a zvítězila. Ani v hlavním závodě se naši závodníci neztratili, Bohumila Petrůjová vybojovala v kategorii žen nad 40 let třetí místo. Na rozdíl od předchozích ročníků, kdy byla trať většinou suchá a prašná, tentokrát po týdenních deštích připomínaly některé úseky tratě spíše rozbahněný tankodrom.

Umístění našich závodníků:  Výsledky>>>

Nějaké foto ze závodu je ve Fotogalerii >>>

Fotky jsou na stránkách:  http://www.2k.cz/fotogalerie.htm

Celkové výsledky: http://www.sportis.cz/csv.php?id=814&co=vysledky

 

13. 9. 2008

Okolo Lysé hory

Za slunečného ale poměrně chladného počasí se uskutečnil již 11 ročník tohoto závodu. Z našeho oddílu se na start 35 km tratě postavili pouze dva zástupci. Jura Mynář, který dojel v celkovém pořadí na desátém místě a Jiljí Krkoška. Vítězem se stal Michal Rodryč z Baníku Ostrava.

Naše umístění najdete ve Výsledky>>>

Pár fotek z prostředí závodu je ve Fotogalerii >>>

Celkové výsledky a nějaké foto: http://www.horolezci.cz/vitkovice/okolo_lyse/

Na Velký Javorník

Naši mladí závodníci Zuzana a Tereza Hanzelkovy, Gabka Mynářová, Eliška a Kryštof Střálkovi s otcem Jiřím si zajeli do Frenštátu odkud startoval MTB závod do vrchu na Velký Javorník.

Celkové výsledky: http://cyklo.matera.cz/vysledky/1127.doc

14. 9. 2008  eD'system Cup 2008

V neděli se konalo čtvrté kolo tohoto seriálu závodů horských kol na Pstruží - ski areál Opálená, kterého se zúčastnily Gabka a Natálka Mynářovy.

Blíže o tomto seriálu závodů se dozvíte na stránkách: http://www.cyklo-konecny.cz

 

6. 9. 2008

VALAŠSKÝ MTB KRÁL 2008

V Huslenkách se tentokrát sešlo více než 200 závodníků ve 13-ti kategoriích. Kategorie do 18let, nad 50let a ženy absolvovaly jeden 30-ti km okruh, ostatní museli absolvovat dva okruhy. Letos ještě přibyla trať Hobby - 15km, kde byly kategorie rozděleny pouze na muže a ženy. V 11 hodin, za krásného slunečného počasí vyrazili na trať všichni společně, včele s vodičem Josefem Zimovčákem na jeho vysokém velocipédu.

Trať byla sice o něco kratší než udávaly propozice, ale zato poměrně členitá a tak mnoho jezdců, kteří měli absolvovat dva okruhy závod nedokončilo a projeli cílem po prvním kole, nebo nesplnili časový čtyřhodinový limit, což způsobilo několik zmatků ve výsledcích. Nakonec jsme si z Huslenek odvezli jedno první a jedno druhé místo.

Naše umístění najdete ve Výsledky>>>

Fotografie ze závodu jsou ve Fotogalerii >>>

Fotky jsou na stránkách:  http://www.ivos.nafoceno.cz/Valassky_MTB_kral.html

                                      http://www.beskydbike.com/reportaze_2008/huslenky_2008/index.html

Celkové výsledky: http://mtb.huslenky.cz/index.php?page=vysledky

 

30. 8. 2008

Nové tratě na Rožnovský krpál  jeli vyzkoušet Jiří a Gabka Mynářovi, Jiří a Kryštof Střálkovi a Jiljí Krkoška. Ranní černá obloha při odjezdu do Rožnova sice vzbuzovala obavy, ale než jsme nastoupili na start kratší tratě 35km (skutečnost 39km) postupně se začalo vyjasňovat a zbytek dne již bylo příjemné počasí.

Smůla neopustila na tomto závodě Juru Mynáře, kterému po loňských asi šesti defektech tentokrát praskla 10km před cílem patka přehazovačky a tak zbytek trati musel po svých. I tak z jistého prvního místa v kategorii nakonec doběhl na čtvrtém místě.

Podrobněji naše umístění najdete ve Výsledky>>>

Pár fotek z prostředí závodu je ve Fotogalerii >>>

Odkazy na fotografie jsou na  http://www.roznovskabrazda.wgz.cz/fotky

Celkové výsledky na http://www.roznovskabrazda.wgz.cz/vysledky-2

KELLYS Dubnický maratón 2008

Článek k závodu napsal Leo zde >>>

Umístění našich jezdců:  Výsledky>>> a naše foto: Fotogalerii >>>

Spousta fotografií je v odkazech na stránkách závodu: http://www.maraton.sk

Celkové výsledky: http://www.cyklo.sao-tatry.sk/2008/kellys/dubnica/

 

 

23. 8. 2008

KELLYS GREENBIKE TOUR Bratislava 2008

Opět na slovensko do Bratislavy vyrazil Jiljí Krkoška na první ročník tohoto závodu. Účast překvapila i samotné pořadatele a nakonec někteří z více než 570 startujících dostali startovní čísla vyrobená na místě z kusu kartonu. Za ideálního počasí, obloha pod mrakem, teplota kolem 24° ,sucho, nás na krátkou trať - 31km  odstartovalo 379. Po úvodním stoupání vedla asi polovina trati po lesních vrstevnicových cestách, kde nás trochu trápil protivítr, a až závěr trati byl zase trochu členitý. Celkově jsem dojel na 27 místě, což mi vyneslo ve své kategorii nad 50 let druhé místo, které jsem vybojoval v závěrečném sjezdu asi 300m před cílem  Výsledky >>> . Delší trať měřila 73 km a startovalo na ni 199 jezdců.

Fotografie ze závodu jsou ve Fotogalerii >>>

Foto je na stránkách závodu:  http://www.kellysgreenbiketour.sk/

Celkové výsledky: http://www.kellysgreenbiketour.sk/vysledky.php

 

16. 8. 2008

Dema Rusavská 50ka

Za nepříznivého počasí na mokré a bahnité trati bojovali o přední místa naši tři zástupci. Jura Mynář v kategorii 40-49 let vylepšil loňské umístění a skončil třetí, Pavel Petrůj sedmý. Bohumila Petrůjová v kategorii ženyII obsadila druhé místo.

Článek k závodu napsal Jura zde >>>

Umístění našich jezdců: Výsledky >>>

Foto je na strákách:  http://www.varanasi.cz/rusavska50ka/?page=galery&a[]=2008

                               http://www.ivos.nafoceno.cz/Rusavska_50ka.html

Celkové výsledky: http://www.rusavska50ka.com/?/vysledky

 

9. 8. 2008

Za stálého deště jsme odjížděli do Bohdíkova na závod Svatá trojice bikemarathon  v sestavě Jiří Mynář, Kryštof Střálka se svým otcem, Leo Überall se svým synem a Jiljí Krkoška. Naštěstí již u Olomouce přestalo pršet a v Bohdíkově bylo celý den příjemné počasí. V průběhu závodu dospělých proběhly i závody žáků, kde měl velkou smůlu Kryštof, který se hned po startu připletl do pádu a po dalším pádu na trati a poškození kola závod nedojel. Svůj první závod a první zkušenosti zde sbíral mladý Leo.

Po loňských dvou defektech tentokrát Jura Mynář  neměl  větší problémy a na dlouhé trati v kategorii muži C obsadil třetí místo.

Podrobněji naše umístění najdete ve Výsledky>>>

Pár fotek z prostředí závodu je ve Fotogalerii >>>

Více fotografií je na stránkách závodu http://www.cac-mtb.com/troj-foto.htm

Celkové výsledky na http://www.cac-mtb.com/troj-archiv2008.htm 

 

26. 7. 2008

Kellys Beskyd Tour - 5x na bedně, 4x první.

 

Článek k závodu napsal Leo zde >>>

Komentář je i na stránkách mtbs:  http://www.mtbs.cz/Zavody/mcrxcm08cl.html

Naše umístění najdete ve Výsledky>>>

Fotografie z prostředí závodu jsou ve Fotogalerii >>>

Foto ze závodu je na stránkách:  http://www.fotokocian.eu/index.php?p=6&id=22

                                                http://www.mtbs.cz/fotogalerie_06_clanek.htm?galerie=mcrxcm08gal&fotka=0

                                                http://www.ivos.nafoceno.cz/Kellys_Beskyd_Tour.html

Celkové výsledky: http://www.sportsoft.cz/pastevents.aspx?sec=2&lng=cz

 

19. 7. 2008

GIANT STUPAVSKÝ MTB MARATÓN 2008

První místo v kategorii M50+ dovezl ze Slovenska Jiljí Krkoška. Na trati 49 km dojel v celkovém pořadí na 39. místě z 326 startujících. Výsledky>>>

Stránky závodu: http://www.stupavskymaraton.sk

Celkové výsledky: http://www.mates.sk/cyklo/maraton.htm

Fotografie ze závodu jsou ve Fotogalerii >>>

Další fotky jsou na stránkách:  http://upir.wz.cz/foto/sport/Giant%20stupavsky%20maraton%2019.7.2008/album/index.html

                                             http://www.stupavskymaraton.sk/#foto/2008.htm

Video z maratonu:  http://www.youtube.com/watch?v=mOQVkASekJc

KARPATSKÝ PEDÁL

Rovněž první místo na trati 50 km vybojovala Bohumila Petrůjová v kategorii Z35+., Pavel Petrůj obsadil v kategorii M40-49 šesté místo

Stránky závodu: http://www.maniacpedals.cz

Vvýsledky: http://www.maniacpedals.cz/vysledky.html

Foto je na strákách:  http://maniacpedals.cz/cpg1418/index.php?cat=3

 

 

12-13. 7. 2008

Valašská 24 - Bystřička 2008

Další úspěch zaznamenal Michal Láník v 24 hodinovce MTB, kde v kategorii sólo muži ze 47 startujících obsadil 3. místo výkonem 321,2km.

Stránky závodu: http://www.mtbmaraton.cz/

Celkové výsledky: http://www.sportsoft.cz/pastevents.aspx?sec=2&lng=cz

Foto je na strákách: http://www.ivos.nafoceno.cz/Valasska_24.html

 

5-6. 7. 2008

Stejně jako vloni vyrazil Jiří Mynář se svou rodinou do italského městečka Villabassase na závod Dolomiti Superbike  kde se v sobotu jelo i mistrovství světa v maratonu.

V neděli nastoupil na trať 56,9 km s převýšením 1688 m a nejvyšším bodě tratě v nadmořské výšce 2014m. Ve své kategorii skončil na velmi pěkném  40. místě ze 400 klasifikovaných. V dětských kategoriích skvěle zabojovaly Natálka i Gabka, obě ve svých kategoriích obsadily třetí místa. Celkem se závodu zúčastnilo přes 3000 lidí.

Článek o Dolomitech napsal Jura zde >>>

Více informací najdete přímo na stránkách tohoto závodu http://www.dolomitisuperbike.com

Celkové výsledky: http://services.datasport.com/2008/mtb/dolomiti/results/default.htm

Je možno se podívat i na několik videozáznamů: http://www.dolomitisuperbike.com/de/videos/14sdsb-2008.html

 

5. 7. 2008

BIKEMARATON DRÁSAL

Závod zhodnotil ve svém článku Leo zde >>>

Reportáž k závodu je na stránkách: http://www.mtbs.cz/Zavody/kpz08_drasal_cl080706.html

Umístění našich jezdců: Výsledky >>>

Fotky jsou na stránkách:  http://www.mtb-bike.net/foto/drasal08/index.htm

                               www.bike-tuning.cz/174/bikemaraton-drasal-5-7-/

                               http://galerie.albumfotek.cz/20308/

                               http://www.ivos.nafoceno.cz/Fotobanka.html

Celkové výsledky: http://www.sportis.cz/csv.php?id=807&co=vysledky

 

28. 6. 2008

Olomoucká padesátka Kooperativy

Závod zhodnotil ve svém článku Leo zde >>>

Krátká reportáž je na stránkách: http://www.kolopro.cz/v-olomouci-se-prasilo-od-kol.htm

Umístění našich jezdců: Výsledky >>>

Fotky jsou na stránkách:  http://www.kolopro.cz/Zavod_galerie.php?id=89

                               www.bike-tuning.cz/169/olomoucka-padesatka-28-6/

                               http://www.ivos.nafoceno.cz/Olomoucka_50_Kooperativy.html

Celkové výsledky: http://www.kolopro.cz/ftp/files/vysledky/08_Olomouc_51km.pdf

nebo podrobněji na: http://www.sportis.cz/csv.php?id=806&co=vysledky

 

21. 6. 2008

AUTHOR bikemaratónu Súľovské skaly  4x na bedně

Článek k závodu napsal Leo zde >>>

Naše umístění najdete ve  Výsledky >>>

Fotografie ze závodu jsou ve Fotogalerii >>>

Celkové výsledky: http://www.cyklo.sao-tatry.sk/2008/author/sulov/index.php?l=sk

 

14. 6. 2008

GALAXY PETYŠA TOUR máme hned za rohem a tak kdo v sobotu nepracoval zamířil do Rožnova. Jiří Mynář a Jiljí Krkoška na trať 58 km, Jiří a Drahoslava Zavadilovi na 30km a naši mladí závodníci Gabka Mynářová a Kryštof Střálka, kterým se dětské závody zdály příliš krátké, nastoupili rovněž na 30km trať v juniorských kategoriích. Po chladném ránu se do poledního startu celkem oteplilo a celý závod proběhl za příjemného počasí, těm co si dali pod dres dlouhý rukáv bylo v některých stoupáních i poměrně horko. Velkou smůlu měl Jura, který asi 3km před cílem urval řetěz, což ho připravilo o boj o ještě lepší konečnou pozici. Po vyvěšení prvních výsledků jsme byli vcelku spokojeni, na bedně dvě třetí místa. Nakonec však pořadatelé provedli ve výsledcích dodatečné změny a byly z toho dvě čtvrtá místa. Pořadatelům se nevyvedlo občerstvení v cíli ve formě guláše, který nebyl nic moc a někteří z nás na to doplatili nedělními střevními potížemi, stejně jako spousta dalších, kteří se ozvali v diskuzi na stránkách závodu. Rovněž nebylo příjemné ani dlouhé čekání na vyhlášení výsledků (až po 18 hod.) a losování tomboly. Odměnou oběma našim nejmladším zástupcům za absolvování 30km trati byly alespoň jejich výhry v tombole.

Naše umístění najdete ve  Výsledky >>>

Fotografie ze závodu jsou ve Fotogalerii >>>

Další foto:  http://www.beskydbike.com/reportaze_2008/gpt_2008/index.html

Celkové výsledky a foto jsou na stránkách závodu: http://www.beskydbike.com/petysa

 

8. 6. 2008

eD'system Cup 2008

V neděli vyrazili naši mladí závodníci na druhé kolo tohoto seriálu závodů horských kol dětí a mládeže do Lubna.

Závod zhodnotila ve svém příspěvku Gabka zde >>>

Blíže o tomto seriálu závodů se dozvíte na stránkách: http://www.cyklo-konecny.cz

 

7. 6. 2008

JUVACYKLO MTB MARATON

Na 40 km trati v kategorii mužů 40-49 let zvítězil náš zástupce Jura Mynář.

Článek o závodu napsal Jura zde >>>

Umístění našich jezdců: Výsledky >>>

Fotografie ze závodu jsou ve Fotogalerii >>>

Foto je na strákách:  http://picasaweb.google.cz/juvacykloteam/JUVACYKLOMTBMARATONCHIBY2008

Celkové výsledky: http://www.juvacykloteam.cz/mtb08/vysledky.html

 

1. 6. 2008

V neděli uspořádalo naše sdružení 2.ročník závodu horských kol pro děti a mládež tentokrát i se zahraniční účastí. Čtyři závodníci dorazili ze slovenské Žiliny. Celkem se sešlo v desíti kategoriích 56 závodníků. Noční bouřka kvalitu trati nijak zvlášť nezměnila jen delší okruh spestřila v pár krátkých úsecích blátem. Už při příjezdu prvních závodníků k presentaci se začalo vyjasňovat a po celý průběh závodů bylo příjemné počasí. V 11:00 jsme odstartovali první kategorii a vždy po dojezdu všech jejich závodníků postupně startovaly další kategorie. V cíli čekalo na všechny závodníky malé občerstvení v podobě kofoly a tatranky. Pro menší děti byl připraven i doprovodný program v podobě jízdy zručnosti a kreslení křídou na asfaltové ploše za sladkou odměnu. Ve stánku provozovaném restaurací U draka si mohli všichni přítomní zakoupit další občerstvení. Krátce po dojezdu posledního závodníka do cíle následovalo vyhlášení výsledků. První tři závodníci v každé kategorii byli odměněni medailí, diplomem a věcnými cenami. Podle ohlasů závodníků a jejich rodičů se celkově závod vydařil a s organizací i tratěmi byli spokojeni.

Poděkování patří sponzorům (COMELS Frenštát p.R., a Kunčice p.O., Čeladná, BRC Čeladná, MUDr. Leo Überall, Šitavanc sport Kopřivnice, TRITON SAFE s.r.o. Frenštát p.R., Lékárna na Poliklinice Frenštát p.R., JUREK S+R Kunčice p.O., pekárna VIAL Kunčice p.O., Pavel Zejda cykloprodejna Javorník Frenštát p.R., Favorit cykloprodejna Dolní Frenštát p.R., FACTORY Petřvald, restaurace U draka Kunčice p.O., p. Nikl, ), kteří věnovali ceny, nebo jinak přispěli k zdárnému průběhu závodu.

Foto ze závodu je možno shlédnout ve Fotogalerii >>> , další foto a video se připravuje.

Výsledky  EXCEL >>> nebo PDF>>>

 

31. 5. 2008

Na DEMA FATRANSKÝ MTB MARATÓN jsme vyrazili poprvé. Jura a Gabka Mynářovi, Jiljí Krkoška a Leo Überall nevěděli, co můžou od neznámé trati očekávat. Zvlášť 56-ti km trať s převýšením 2100m budila respekt. Vyšplhat se 3x do 1000m n.m. není žádná sranda. S tratí jsme však byli nakonec celkem spokojeni, až na několik výšlapů se střídaly táhlé dlouhé výjezdy s táhlými dlouhými sjezdy, i když hluboká vápencová šotolina v některých sjezdech byla dost nebezpečná. Celková pohoda na trati se projevila i v konečných výsledcích, kde jsme obsadili jedno třetí a dvě čtvrtá místa a jen vteřiny nás dělily od ještě lepšího umístění.

Naše umístění můžete vidět ve Výsledky >>>

Foto z prostředí závodu je ve Fotogalerii >>>

Další foto:  http://picasaweb.google.sk/konnky/MtbFatranskyMaratonIlina , http://picasaweb.google.sk/siempra21/DemaFatranskMaratN08

Celkové výsledky jsou na http://www.cyklo.sao-tatry.sk/2008/fatransky/vyber.php?kde=vy&l=sk nebo na http://www.videocom.sk/vysledky/20080531stranany.htm

 

17. 5. 2008

Silesii merida bike marathon v Opavě jsme absolvovali opět v zastoupení pěti našich závodníků, Jura Mynář, Jiljí Krkoška, Leo Überall, Jiří Zavadil st. a Kryštof Střálka.

Článek k závodu si můžete přečíst zde>>>

Umístění našich jezdců najdete ve Výsledky>>>

Fotografie ze závodu jsou ve Fotogalerii >>>

Další fotky jsou i na  stránkách závodu  http://silesia.opava.cz/silesia/fotky.html

V pátek 23.5.08 v 17,25 na ČT4 Sport se vysílal dokument o letošní Silesii (viz článek)

TV Opavsko rovněž natočila dokument: http://www.tvopavsko.cz/?page=0&kategorie=&id=327

Celkové výsledky jsou na  http://www.championchip.cz/new/archiv.php?idakce=2008051730

 

26. 4. 2008

Na první ročník Škoda bike marathonu Ostrava v Brušperku jsme vyrazili ve složení Jura Mynář a Jiljí Krkoška na 60-ti kilometrovou trať, Gabka Mynářová, Kryštof a Eliška Střálkovi na 30-ti km trať a rodiče s dětmi zastupovaly Pavla a Natálka Mynářovy. Podle výškového profilu vypadala trať celkem jednoduše, večer před závodem však trať zkropila vydatná bouřka a tak se lesní a nezpevněné úseky dost rozbahnily a jízda na nich byla dost náročná. Jura chytil hned v úvodu závodu defekt a úzké lesní chodníky v první části trati mu nedovolily se již propracovat více dopředu. Velmi dobře si vedl na 30 km 13-ti letý Kryštof, který dojel v první čtvrtině startovního pole. K náročnosti celého závodu přispěly kromě bláta i skutečné délky tratí udané časoměřiči a to 68 a 39 km.

Umístění našich jezdců najdete ve Výsledky>>>

Fotografie ze závodu jsou ve Fotogalerii >>>

Nějaké fotky jsou i na Materových stránkách:  http://cyklo.matera.cz/show_foto.php?no=964

a celkové výsledky  zde >>>

 

12. 4. 2008

Jiří Mynář, Jiří Zavadil ml.a Leo Überall otevřeli tuto sezónu účastí na 6.ročníku DEMA Chřibská 50 MTB

Krátký článek k závodu zde >>>

Umístění našich jezdců najdete ve Výsledky>>>

Fotografie jsou na stránkách:  http://www.cyklosportchropyne.cz/foto/dema_2008/index.html

a celkové výsledky  zde >>>

 

9. 2. 2008

Zimní příprava pokračuje a v rámci ní se Jiří Mynář zúčastnil memoriálu F.Ohery v Ostravě

Závod zhodnotil v článku k závodu zde >>>

Výsledky jsou na http://www.mk-seitl.com/vysledky/ohera08_v.doc

 

Hodně zdraví štěstí a úspěchů v životě i sportu  v novém roce 2008

přejí členové klubu MTB Ondřejník

 

Rok 2007 >>>

 

Zpět na aktuální rok